Facebook Messenger'dan Yeni Güncelleme





 Merhaba arkadaşlar, Facebook'tan bir haber daha Messenger'de yeni yenilik yapan Facebook İOS 68,0 Sürümü ile kullanıcıların mesajlarını saklama süresini belli eden özellik ile birlikte geliyor. 
    Kullanıcı diğer kullanıcıya gönderdiği mesaj ile saklama süresini "Gün/Ay/Yıl" olarak belirlenebilecek, kullanıcının gönderdiği mesaj karşı tarafa bildirim olarak gönderilmeyecek.
    Süre dolduğu zaman kullanıcı mesajı okumadı ise bir daha okuma şansı olmayacak ve tamamen (gönderen kullanıcı silmediği sürece bir tek gönderen kullanıcı hariç) Facebook'tan silinecektir.
    Bir çok kullanıcının seveceği güncellemeden gelen özellik ise "Gizli Sohbet" özelliğidir. Bu özellik ile uçtan uca şifrelenmiş bağlantı ile mesaj gönderebileceksiniz. 
    Bazı uygulamalarda gördüğümüz üzere çıkarılan bu güncelleme ile Messenger üzerinden rahatlıkla mesajlaşabilirsiniz. Benden size tavsiye yeni tanıştığınız kişiler ile Kart bilgilerinizi veya Telefon numaranızı vermeyin.
    Bu 68,0 güncellemesi sadece İOS kullanıcıları yaralanabilecek. Facebook'un bu özelliği yakında android için getireleceğini açıkladı.













  • Tavsiye: Dolandırıcılara aldanmayın ve çocuklarınızı sosyal ağlarda tek başına bırakmayın. Dolandırıcılar artık çocukları da kandırıyor.




  •  İndirmek için tıklayınız





    Google Plus'ta Paylaşın

    0 yorum:

    Yorum Gönder