Neden Android?



Sevdiğiniz oyunlardan daha fazla zevk alın


GOOGLE PLAY'DEKİ OYUNLARA GÖZ ATIN


Google Play Oyunlar uygulamasında, sayısız oyun arasından istediğinizi seçin. Dünyanın her yerinden arkadaşlarınızla oyun oynayın, başarılarınızı takip edin ve diğer oyunculara göre durumunuzu karşılaştırın. Herhangi bir cihazda, kaldığınız yerden devam edin. Tüm dünyadan arkadaşlarınızla oynayabildiğinizden, sınırsız eğlence sadece bir dokunuş kadar yakınınızdadır.

----------

Mutlaka görmeniz gereken filmleri ve şovları, istediğiniz zaman istediğiniz yerde izleyin


GOOGLE PLAY'DE FİLMLER VE TV'YE GÖZ ATIN


En büyük yeni yayınları DVD'leri mağazalara gelmeden çok daha önce satın alın veya kiralayın. Seyahat ederken veya TV'nizde, çevrimiçi veya çevrimdışıyken HD kalitesinde izleyin. Ardından daha derine inin ve tek bir dokunuşla film ile ilgili eğlenceli bilgilere ulaşın.

----------

Hayat bulan kitaplarla daha fazlası elinizin altında

Dünyanın en geniş kitap koleksiyonundan Google destekli öneriler, kolay gezinme ve her adımda hissedilen Google'ın gücüyle daha derin bir okuma deneyimi yaşayabilirsiniz.

----------

Önem verdiğiniz gelişmeler ve en çok okunan haberlerle merakınızı giderin


Google Play Gazetelik, sevdiğiniz dergi, gazete ve blogları bir araya getirir, önem verdiğiniz haberleri öne çıkarır. Resimler, ses ve video ekleri içeren ücretsiz ve ücretli (premium) haberler cihazınız için optimize edilmiştir.



Google Plus'ta Paylaşın

0 yorum:

Yorum Gönder