Traffic Rider Oyunu Hilesi (Her Telefonda Geçerlidir.)

Soner Kara adını mobil oyunlarla haşır neşir olan birçok kişi duyduğunu düşünüyorum. Traffic Racer isimli oyunu ile sadece ülkemizde değil, dünya genelinde oldukça sevilen ve toplamda 150 Milyon'dan fazla indirme sayısını yakalayan Kaya, bu sefer de Traffic Rider oyunu ile geri döndü.

Tip olarak Traffic Racer'a benziyor olsa da bu sefer birinci şahıs görünümü ile çeşitli motorsiklet kullanarak en uzun yolu yapmaya çalışacağınız oyun ilk olarak İOS platformundaki yerini aldı. Grafik kalitesi olarak çok daha iyi olan Traffic Rider, sizlere yarış, scooter, uzun yol ve motocross gibi çeşitli motorsiklet türlerini kullanmanızı sağlıyor.


Şu anda sadece İOS platformunda olduğundan bahsettiğimiz oyun özellikle tabletlerde çok daha güzel bir deneyim sunuyor. Motorsiklet tutkunlarının fazlasıyla ilgisini çekecek olan bu oyunda gerek sesler, gerek görüntü kalitesi gerekse oynanım kolaylığı gibi etmenlerle sizi saatlerce cihazınızın başına otutturacak gibi duruyor.

Çeşitli yol, hava koşulları, zamana karşı ve en uzun yolu gitme gibi detaylara sahip oyunda aynı zamanda ücretsiz olması güzel bir artı. Tabii haliyle reklamlar da var ancak ufak bir miktarda para vererek reklamsız olarak rahatça oynayabilirsiniz. Bu karar size kalmış. Fakat reklamlı olarak da oyun hiç de rahatsız edici değil ve makul bir seviyede reklam gösterimi var. Hatta oyunda çarpıp yandığınız zaman reklam videosu izleyerek de hiç altın harcamadan yolunuza devam edebiliyorsunuz.



2016 Ocak ayı içinde hem Android hem de Windows Phone platformuna gelen oyunun hilesini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz;



Google Plus'ta Paylaşın

0 yorum:

Yorum Gönder